Ett helt nytt liv.

Som titeln säger känner jag det precis som om jag har fått ett helt nytt liv sen ett år tillbaka eller så, är på gott humör praktiskt taget hela tiden och tiden flyger iväg lite väl fort emellanåt.  Men kul är det.

Var ju ett tag sen jag skrev i vanlig ordning så det har ju hänt massvis sen dess.

Det har t.ex varit valborg och då begav vi oss ner till parken här så William fick se en brasa vilket ju så klart fascinerar en 3 åring rätt jävla mycket :)Fick bära honom eftersom där var ett par idioter som ställde sig framför oss trots att vi stod längst fram (där var en linje man egentligen inte fick gå framför)Av någon anledning hade han fått för sig att där fanns en drake begravd under brasan (Jag fick ju hitta på något :) )  Men jag borde varit smartare för det enda William väntade på var ju draken, så jag fick hitta på ytterligare om att draken redan flugit iväg medans William tittade bak på Tindra :)

Gott om folk men väldigt dåligt arrangemang kan jag tycka.  Är där så mycket folk samlat borde de ju göra någonting mer.  Men det var det dé :)

Så vad har mer hänt?  Jo, det var kulturfest på Williams dagis vilket var riktigt kul, mest för att Kärran var där förstås :)

Vete fasiken vart jag gjort av de fotona dock.  Men jag kan berätta lite snabbt.  William skulle vara en prins men bangade ur lite så han var inte direkt med, men vad gjorde det?  Då var han ju med oss istället.

Efter själva teatern de gjorde för oss är det dags att äta, det är det själva kulturfesten går ut på där, folk tar med sig någon maträtt som symboliserar deras hemland osv.  Alexandra hade med sig Pasta sallad.  Väldigt svenskt, pffftt.  Massor av goda grejer var där iallafall men det absolut mest minnesvärda var nog ändå en annan grej.  Där var ju så klart en lång kö för att få käk, och vi väntade nog 20 minuter kanske för att äntligen komma fram till tallrikarna och besticken. Vi stod och skrattade och skämtade osv när någon jävla kärring ställde sig framför oss och sa att hennes ungar var hungriga så hon bara precis gick för utan att bry sig.  Konstigt bara att hon tog upp 5 tallrikar när hon har 2 eller 3 kids.  Du kommer inte få det ut mig Anders men ja, det är fanemej typiskt.

Men när man väl fick käket var det jäkligt gott :)

Annars har det mest varit jobb, komma hem och umgås med Py och Tindra, spelat väldigt mycket med Anders, Sandra och Leffe.  Battlefield Bad Company 2 är för jävla bra.  Och igår blev äntligen Dragon Age avklarat.  Inte direkt lätt att klara det på näst svåraste svårighetsgraden.  Lär väl påbörja expansionen Awakening vad det lider.

Har träffat massor av folk man har snackat med rent allmänt också.  Bland annat Dennis farsa Christer.  Blev rejält sugen på att ta mig ut till Gylle efter den bussresan kan jag säga :)

Så här tyckte William om detIdag kommer Jennifer hit dessutom, vi ska bege oss till Vångavallen.  De har någon slags barndag där med massor av kul.  Sen får jag se om jag ser TFF - Gais också när jag ändå redan är där :)

Tindra då?  Jo hon har blivit så stor så fort, nacken är stark och hon är jätteduktig på att uppfatta vart alla ljud kommer ifrån.  Enormt söt och hon har en röst som skär genom allt när hon skriker :)  Opera sångerska kanske?

Har väl först nu börjat känna mig som en två barns pappa, tar ju lite tid att vänja sig.  Särskilt för en av det manliga könet eftersom mamman ju praktiskt taget har hand om allt när de är så små.  Men det blir bättre och bättre :)

 Snygg tröja :)Glömde bort en sak, vi hade ju en kävll hemma hos mig med.  Guitar Hero och Rockband spelades och det dracks en jävla massa öl.  Jag skulle vilja kunna berätta massor med jag minns väldigt dåligt efter klockan tolv eller så.  Blev nog både 1, 2 och 10 öl för mycket.

Men kul var det, himla skoj att träffa Chrille.  Han kom lite tidigare och såg fotboll.

Och visst ja, två av våra katter har fått nytt hem eftersom Tindra inte karar av allt katthår.  Tack för det Jimmy och Sarah :)

Och jag har ju förlovat mig också kom jag på, hämtade ringarna igår.  Ser rätt snyggt ut.

Och igår pratade jag med Timmy, var ju ett tag sen.  Var kul det också.

Bara ett par veckor kvar till dopet nu, så är det avklarat :)

Men nä nu tjatar William om att spela fotboll i köket.

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Pu

2010-05-22 @ 17:34:02
Postat av: Py

bilderna från kultur festen är på min dator i mappen William =)

2010-05-22 @ 17:35:14
Postat av: Sanne

Underbara foton, me like <3 Tindra har verkligen växt massor, vilken prinsessa hon är <3 Roligt att ni äntligen förlovat er! Grattis! =) Kraaam

2010-05-23 @ 08:55:41
Postat av: Alexandra

JAG är svensk så alltså är min pastasallad svensk din nörd! Akta så jag inte sticker ner dig med gaffeln igen! Och Anders kanske inte får det ur dig men jag kan säga det ; Typiskt icke-svenskar att bara ta allt de vill ha utan att bry sig om andra. Stupid-idioter. SÅ det SÅ!Och sluta ljug för vårt barn! Det gör jag så det räcker, han kommer få men för livet! Haha :D

2010-06-01 @ 15:06:48
URL: http://goldiebynight.blogg.se/
Postat av: Danne.P

Då tycker jag du ska gå en hel del med en burka på dig Alexandra. Spelar ju ingen roll ändå, du är ju svensk :)

2010-06-04 @ 06:37:03
Postat av: Alexandra

Jag är helsnygg i burka! Haha :P

2010-06-08 @ 18:48:19
URL: http://goldiebynight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0