En kall lördag!

Helg igen. Brukar ju innebära en känsla av lugn och ro på många sätt men icke denna helgen.

Träning om ca 50 minuter.  Fotboll dessutom, kommer kännas kan jag lova.  Sen tror jag att jag drar till gymet direkt efter också och joggar lite och så där.

Sen kommer Sam hit vid 5-6 tiden tror jag det var.  Kan tänka mig att det blir en hel del Guitar hero/Rock band/ Band Hero då och det inbringar också en del krampkänsla efter ett par timmars trummande.

Och William ska ju också leka (vilket han gör bättre och bättre på egen hand nu) vilket ju gör att man måste koncentrera sig en del på det :)

Sen imorgon lär jag ju träna igen.  Möjligen två ggr dessutom.  Sen jag var liten har jag alltid blivit intutad att man inte ska överträna.  Det gällde säkert mig då iofs med tanke på att jag var ute och spelade fotboll i 8-10 timmar om dagen. Men jag har läst nu om hur det är när man har övervikt, då är det helt ok att gå/power walk/jogga två ggr om dagen eftersom det handlar om viktras snarare än att bygga en kropp så här i början.  Så jag satsar på det.

Häromdagen när jag var på gymet var där en tjej på löpbandet bredvid mig, hon gick power walk i uppförsbacke i lite drygt 10 km/h.  Jag joggade i 8 km/h och kände mig för jävla dum.  Som tur är var det C.S.I på TV:n så jag kunde fokusera på något annat :)

Är inte helt säker på att jag vill spela fotboll längre, det finns så mycket annat att göra och tänka på numera.

Missförstå inte, jag älskar att spela men kanske inte som förr då jag levde för det helt och hållet men slarvade bort all träning och talang på vänner, festande och annat sånt folk i 16-18 års åldern gör.  Ganska klantigt dock när jag förmodligen hade fått bra med speltid redan första året.  Synd man inte visste allt man vet idag.  Fast man hade ju ändå inte velat gå tillbaka till den tiden för då är där ju mycket viktigare och roligare saker man inte haft ju :)

Ska ju bli tränare detta året.  Första året måste man ha hand om ungdomar så man kan gå utbildningen steg 2. Tror det var 01:or jag skulle ha detta året.  Blir en kanonbra start.

Visade sig också att Skegrie ska ha 05/06 detta året och där ska William få börja.  Han tjatar hela tiden om att bli fotbollsspelare så han ska få gå dit och känna på det.  Tycker han det är roligt är det ju självklart att han får fortsätta.  Tittade nyss in i hans rum, jävlar vad han är bortskämd denna lilla grabb :)  Nu är dem snart två men jag tänker skämma bort honom precis lika mycket för det :)

Kan man göra annat med någon som ser ut så här när han får något?Haha, trodde väl inte det :)

Glömde skriva en urviktig sak förresten.  Håll i er nu!  Juventus - Milan 0 - 3.

Så fick jag skrivit det, viktigt att göra innan de spelar nästa match för om de förlorar då är det ju meningslöst.

Oj vad tiden runnit iväg, ska bli hämtad om ett par minuter.

Tack och hej leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0