Den nya världsfotbollen...

Den nya världsfotbollen är en bok jag nyss läst ut.  Innan folk börjar säga fotbollsnörd bör jag kanske säga det att trots att den handlar om Erik Nivas fotbollsresor är det mycket mer politik än fotboll i den.  Grymt bra och intressant sammansatt.

Så fick jag sagt det!

Ingen aning vad jag ska läsa nu, men jag hittar nog något :)

Så här ser William ut just nu:Anledning till varför han ser uttråkad ut?  Jo jag gick in och skulle kolla till honom eftersom han ligger och ser TV innan han ska sova.  Han ser på Ben 10 som i princip är det bästa som finns eller något.  Och jag fick inte störa honom medan han tittade :)

Han får titta i 30 minuter till sen är det dags att stänga av (Säg inte det till honom för tusan)

Var ju på min första träning i lördags.  Var klart mycket lättre än jag trott det skulle vara.  Inte alls som förra året när jag varit borta i drygt 3.5 år, nu var jag klart med från början utan problem.  Får se hur det går!

Inte spelat FM på länge men boken jag nämnde tidigare fick mig sugen att spela Celtic.  Historien bakom med all religion och politik är otroligt fascinerande och jag har alltid föredragit Celtic före Rangers.  Och detta var innan Henrik Larsson kom dit så det så!  Oavsett så har jag haft lite smådålig koll på skotsk fotboll ett tag och jag blev rätt förvånad när jag såg hur jävla dåliga lagen är.  Gäller Rangers och Celtic också.  Riktiga C lirare allihop ta mig fan.  Men jag har tagit fram en defensiv taktik som är rätt kul, släpper nästan inte in något alls och vinner ofta med 1 eller 2 - 0.  Får se hur länge jag tycker det är kul :)

Om en stund kommer Py hem och då är det gymet som gäller.

Ha en fin kväll

/Danne

Kommentarer
Postat av: kristerp

Jisses! - Det där var minsann en stilig ung man! - dessutom lyckas han med den, på papperet, omöjliga kombinationen att både vara rejält lik sin far OCH samtidigt vara riktigt söt :)

2010-01-27 @ 10:01:11
URL: http://laperm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0