Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag "firades" med kalas hemma hos Nikki.  Rätt skönt att man slapp fira sånt skit (skit är just vad det är).  Är emot alla av den här typen av dagar som är till för att folk ska konsumera lite extra.  Vara extra hygglig eller ge presenter på en dag någon idiot bestämt.  Otroligt löjligt.  Vad gör ni resten av året?  Bråkar och väntar på Alla hjärtans dag nästa år så ni kan glömma resten av året som gick? :)

Nog om det!

Allting är riktigt trevligt just nu, iallafall om man räknar bort att jag lovat att träna fast jag inte vill överhuvudtaget då förstås.  Fotboll är fantastiskt roligt.... att titta på.  Kul att spela var det när man var runt 20 år och var riktigt riktigt duktig.  Nu är det egentligen bara ren parodi för man jämför bara nu med då och hur rättvist är det?

Ska bli tränare istället, det lär jag passa riktigt bra som.  Vem gillar inte att skälla lite på folk då och då? :)

Har börjat spela FM rätt mycket igen.  Enda problemet när jag spelar det är att jag vägrar spela på något annat vis än som de gör på riktigt, och tro mig, det är riktigt jävla svårt allt som oftast.  Men allt annat känns fel på något vis. Som när jag spelar med Milan, jag vägrar t.om köpa spelare för jag vill spela med spelarna de redan har :)  Utom Favalli, honom hatar jag.  Kolla här vem som köpte honom sist jag spelade.Verkligt va? :)

Ikväll är det ju Milan - Man Utd och den kan jag inte se då jag inte har Viasat Fotboll.  Det är väldigt jobbigt, väldigt väldigt väldigt jobbigt t.om.  Men man överlever säkert.  Får nöja mig med Lyon - Real även om det inte är hälften så roligt.  Och då gillar jag ändå Real jävligt mycket. Undrar om man ens får pengarna tillbaka att C.Ronaldo gör mål?  Världens i särklass bästa fotbollsspelare.  Sjukt komplett.

Observera att jag skrev C före Ronaldo.  Finns nämligen bara en Ronaldo och han är inte Portugis :)

Jobb går bra, ramlar in kunder lite hela tiden just nu.  Dagarna blir dock lite väl långa emellanåt.  Inget bra att vara hemma vid 18.00 vissa dagar.  William blir iofs väldigt glad när jag kommer hem och det gör ju så att det inte känns så jobbigt :)

Som bekant väntar jag ju på att min lilla dotter ska poppa ut.  Nästan sen första dagen vi funderade på namn fastnade jag för Tindra.  Himla fint namn tycker jag.  Har alltid tänkt ha Totti som mellannamn på en dotter men då jag hörde att Markus Birro döpt sin dotter till det gick luften liksom ur mig när det gällde det.  Men så är han ju också en galen Roma supporter så han har väl rätt att dipsa det namnet kanske? ;)

Btw, köp Dzeko redan nu Galliani så slipper du konkurrens över sommaren!

Ska snart till att registrera mitt eget företag.  Ska bli spännande.  Undrar bara hur det blir i längden ifall jag får ett par kunder och de vill ha samma tider som jag redan jobbar nu :)

Har en del nya bilder jag tänkte slänga upp här men jag gör det lite senare.  Tänkte ge William lite mjölk och några kakor nu som lite eftermiddags snack :)

Hej så länge och håll utkik efter bilderna!

RSS 2.0