En hel sommar har nästan hunnit gå!

Nästan en hel sommar plus hela Maj har hunnit gå sen jag senast skrev här.

Har egentligen haft massvis att skriva om men jag har helt enkelt valt att göra annat istället.

Ska försöka hålla bloggen lite bättre uppdaterad från och med detta inlägget så får vi väl se hur det artar sig :)

Kan skriva lite om det jag kommer ihåg under sommaren dådå!

Vi hade dop i Juni och det är ju som alla andra dop, kyrkan är väldigt långdraget, mottagningen betydligt trevligare.  Gott om folk och gott om glada miner.

En hel del olika utflykter har det också blivit när jag haft William.  Så han har haft en rejält innehållsrik sommar.  Alltid kul att skämma bort grabben :)

En grabb som för övrigt börjar bli stor lite för fort just nu. och rätt kaxig.

Dock var han inte helt tuff på Tosselilla där vi var i tisdags.  Han tjatade om att bada i 2.5 timme tills vi kom till badet, då var det för kallt så han badade inte på en hel timme.  Men när han väl kom i fick man inte ut honom därifrån igen.  precis som det ska vara.


Men vi gör som så här denna gången att jag slänger in ett litet foto galleri med kommentarer.  Blir skoj :)


 
Jag berättade om att han inte ville bada för att det var kallt.  Så här glad är han när han väl badar :)  (Dock är detta fotot inte från Tosselilla men ni fattar galoppen)Så här glad såg han ut när jag sa att han skulle få köpa en sådan där jäkla Spider Man ballong när vi fikat klart på midsommarafton i Östervångsparken.


Så här såg han ut när han märkte att Spider Man ballongen redan var såld.


Så här jäkla söt och stor har Tindra blivit.


Blir många oroliga kvällar om en sisådär 15 år :)


Gislövs Marknad åker man till varje år trots att man året innan säger att man aldrig ska det.  Men för williams skull är det ju ett måste :)


Hopptorn är alltid poppis.  Hade jag fått hade jag också varit där


Där pappa, där borta köper man sockervadd!


Viktigt med familjen så jag tog med ett foto på Bosse då klockan var 00.30.  Han ser ut att må kanon :)


Vi fortsätter på den inslagna vägen och tar med ett foto på farmor ocksåJust nu har jag min sista semester vecka under sommaren.  Då ser det nog ut så här när jag är borta.  Kämpa på!


Cool snubbe med en del glass runt munnen.  Det har blivit en del av den varan under sommaren, och den är ju inte slut än :)


Pys lillebror Sam har varit här en och annan helg också.  Händer iofs året runt och inte bara på sommaren men så här ser han ut :)


Tre stöddiga typer!  (Py till vänster, Sam lite gömd i mitten och Mattias till vänster.  Py verkar hyfsat glad :)  brukar vara ett gott tecken på att man får Chili Con carne!


Leker vuxen med kaffe i handen.  Hade funkat om det inte hade varit koffein fritt!Och här kommer då en bild som verkligen symboliserar att han blivit lite större och lite lite kaxigare :)  men vem sjutton bryr sig, jag har världens i särklass bästa grabb så och så är det!

Har inget foto på mig själv vad jag kan komma på, är nämligen äldre än 13 år och fotar andra, inte mig själv!

Men vet ni, jag gör ett undantag och tar ett foto med webcameran dådå.  ett riktigt nattafoto!


Så var det med det.  Nu blir det en macka och sen sängen.  Ska bli gutt!

Guitar Hero imorgon kväll.  Ska försöka ta en massa foton innan jag hunnit dricka för mycket, brukar inte bli allt för tydliga bilder om jag hunnit dricka :)

Jag avslutar med en rätt rolig grej.  Jag brukar påpeka att Py väljer fel vägar när vi är ute och kör.  På vägen hem från Tosselilla somnade jag, William och Tindra.  Jag vaknade upp efter en stund och av ren automatik sa jag att Py körde fel.  Och nog visade det sig att Py hade kört fel också :)

Är det så det funkar för gifta par i ren allmänhet?  I så fall kanske jag är byggd för äktenskap iallafall.


RSS 2.0