Pinsamt...

Tog bort båda mina senaste inlägg av den enkla anledning att alltihop var ett endaste stort nederlag.

Vad menar jag då med nederlag?  Jo att min bror hittade på alltihopa.  Min moder hade inte sagt något angående mig och Julia.  Han hittade på alltihop.

Och inte nog med det, eftersom han sagt dessa saker hemma hos mig borde han ju vara smartare och förstå att vi ju är två som hört allt han sagt.

Men vad gör han istället?  Jo han vänder på det och försöka få mig att se ut som den som ljuger.  Ganska smart iofs om man vill försöka komma undan.  Enda problemet är ju som sagt att folk nog vet bättre.  Och helt ärligt, hur smart är man om man gör så här?  Jag är praktiskt taget den enda han har här nere och så gör han så här?

Jag kan inte ens beskriva i ord hur besviken och arg jag är.  Han fick mig och min moder att tjafsa om något som inte fanns.  Till och med till den grad att vi tog avstånd ifrån varandra.  Grattis till ett bra arbete Herr Mytoman.  Du kan vara beredd på att du inte är någonting för mig längre än ett biologiskt spöke.

Jag blev varnad av alla möjliga för att han är en första klassens lögnare och rätt manipulativ.  Det sjuka är att jag aldrig blivit manipulerad förr men blev det nu.  Helt sjukt att jag inte förstått det bara.

Fast om jag förstått det hade jag ju inte blivit manipulerad.  Ganska vettigt va? :)

Oavsett ska jag nu göra något som känns jobbigt men som måste göras även om det kanske är meningslöst.

Kort och gott, jag ber om ursäkt för mitt blogginlägg.  Jag borde ha varit smartare med det.  Jag tänker inte ens bortförklara det eller någonting.  Dumt gjort och jag ber som sagt om ursäkt.

Det betyder säkert ingenting, men det var inte lätt att skriva ändå!

Enda man kan hoppas är iallafall att du är smart nog att inse vart felet egentligen var/är.  Och det tror jag med allra största säkerhet att du gör också.  Funderar på att skriva sms:n han skickat här också så förstår du ännu mer att han ljuger.

Slog mig när jag tänkte på det att det enda drama jag har i mitt liv sen jävligt lång tid tillbaka är saker han hittar på, sen blir man arg och konfronterar det han sagt och vips så visade sig att han ljugit.  Men jag har ändå alltid någonstans trott att han skulle sluta.  Visade sig vara helt fel.  Ett tips dock, om du redan ljugit så hitta inte på en ny lögn för att försvara den andra lögnen.  Man ser så himla dum ut då :)

Publicerar inte sms:n men ifall du vill se dem skickar jag dem gärna.  Nu, om än jävligt sent förstår jag vad ni gått igenom.  Vilka hot och vilket språk den killen kan ha när han ligger under alla lögnerna. Är så att man nästan skulle accepterat inviten och åkt dit och nitat skiten ur honom.

Det som dessutom kändes jobbigt nu är att han säkert inte dyker upp på jobb förrän farsan kommer hem ifrån Thailand.  Det blir lite jobbigt men jag kan säkert lösa det ändå på något vis.

Vill inte skriva mer för jag blev rätt ledsen nu när ilskan och besvikelsen lagt sig en lite aning.  Nu ska jag bara läsa igenom sms:n en gång till och då tar väl ilskan över igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0