Måndag!

Då var det måndag, och idag är jag ledig.  Woot!

Igår var vi hemma hela dagen och tog det lugnt, lekte en massa och så såg jag naturligtvis någon match också.

Everton - Tottenham var typ exemplaret på varför Premier League som liga är överlägsen alla de andra ligorna.
Svin högt tempo rakt igenom fast med god teknisk färdighet trots att det är två lag som i slutändan nog hamnar på runt 5-8 plats. 2 - 0 till Tottenham tills det är drygt 25 minuter kvar, då plockar Moyes in Saha och Yakubu och kör med 2 forwards och vips så står det 2 - 2 och allt talar för Everton.

93:e minuten... straff till Tottenham och dem missar :)  sjukt cool match och detta händer inte i någon annan liga.  Klassmatcher även med lagen under toppen.  Kewlt!

William har kommit till åldern då han ska ha rätt hela tiden (fast han har fel då) och han tjatar som fasiken. Funderade först på om jag skulle höja rösten och rätta honom när han tjatar men då blir stämningen så dålig så jag provade något annat som är rätt kul.  Varje gång han tjatar emot fortsätter jag att tjata emot också, först blir han arg men bara en liten stund senare skrattar han åt det och så är det glömt.  Rätt kul faktiskt :)

Funkar så klart inte varje gång men när det funkar är det för jävla kul att se hur han bara totalt glömmer vad han tjatade om.

Gott käk var det igår också, har alltid varit väldigt svag för Potatis kroketter. En god köttbit till det och grönpeppar sås så är min dag räddad iallafall.  William verkade också gilla det rätt mycket.

Den token är ju helt galen i flingor, vilket iofs inte gör något :)

Har nog aldrig varit enklare att få honom på dagis än idag.  Py hjälpte till att klä honom och sen var det enkelt att säga till att han hade choklad som väntade ifall han borstade tänderna.  Var inga problem :)  Han har dock två choklad kalendrar så en choklad bit väntar ju när han kommer hem också.  Nog rätt poppis!

Testade Guild Wars några timmar innan (Det är gammalt jag vet, anledningen att jag provade var för att 2:an kommer snart) och det var rätt skoj.  Nu är jag ju inte så dum så jag tror att 2:an kommer vara det minsta lik med tanke på att där är flera år emellan men man får iallafall en hint om hur det är.

Lär bli inköp på det, oavsett vad du säger Py!

Råkade nog skicka ett skämt till dig Alexandra för någon dag sen, det var inte till dig egentligen men Al Bundy är Nr.1 för alltid :)

Väntar fortfarande på att farsan ska få tummen ur röven och registrera företaget åt mig så jag kan börja ragga kunder i Trellehulla, får väl tjata lite antar jag.

Fick förresten reda på att det blir 02:or jag ska ha hand om som tränare i fotboll.  Ska bli riktigt kul, i den åldern har de börjat förstå hur det funkar och de spelar ju i serier.  Oj vad här ska skällas på de små liven!

Blev t.om så att de kommer träna precis innan vi själv ska träna, så nu blir jag tvungen att träna varje gång.  Hoppas inte jag tröttnar som jag gjorde i L.Beddinge då, det var en riktig skit förening det med riktiga tomtar i styrelsen.  Det var inte kul att åka dit en enda gång.  Känner ju rätt många i Skegrie så jag vet att det blir väldigt annorlunda där.

Dessutom jobbar ju Py dagar numera, eller ja det spelar ju ingen roll eftersom hon ju ska vara hemma mer än ett år med start årsskiftet, så jag kan träna utan tat leta barnvakt dessutom.  Riktigt skönt.

Visade sig att det är en flicka förresten och jag har fortfarande inte smält det och jag fattar inte hur jag ska klara av det dära.  Snacka om sömnbrist i 20 år.  Man får vara nattvakt, får väl nästan bli vaktmästare på alla skolor hon kommer gå på.  Sen måste hon så klart jobba hos mig sen.  Efter det får jag väl jobba heltid som vakt för henne.

Oj snacka om Paranoia, men jag har ärligt talat inte en aning om hur fan man tar hand om en flicka.

Släpper man ut en grabb så är dte liksom, ja men va fan han kan få en smäll eller två om han är kaxig.  Inte helt världen.

Släpper man ut en flicka kan hon ju inte göra ett skit, och inte jag heller.  Men det löser sig nog :)

Såg Harry Potter Halvblodsprinsen för någon dag sen, bra film men den påminde lite om Star Wars episod 5 på det sättet att den liksom inte avslutas, utan man vet att det bara är ett avstamp till något mycket större.

Ja jag vet att det kommer två filmer till men nu råkar jag gilla filmer med bra slut, och någon ska dö för att slutet ska vara som bäst.  Som Gladiator och Braveheart.  Så fick jag nämnt dem :)

Nä nu ska jag göra viktigare saker (Egentligen inte)

Avslutar med ett fint foto!Tack och hej leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0