En lång...

men väldigt trevlig jobb dag.

Timmy och jag sprang omkring och spelade in videos med min mobil och hade roligt som fan.

Vi fick så klart gjort vad vi skulle också, naturligtvis.

Resultatet på dessa videos bör nog inte bli offentliga :)

En sak, detta kan irritera dig, utan tvekan dessutom men jag tyckte det var kul.  Nästa gång du hoppar på någon om att vara korkad för att den inte kan stava ordentligt eller sätta ut punkter så hänvisar jag till din pojkvän som du indirekt kallat för idiot då :)

Tji fick du...tönt!

Ingen William idag eller imorgon, men på lördag är han tillbaks igen.  Blir till att sova så mycket det bara går i två dagar :)

Band Hero har inte kommit hit ännu....grrr!!!  sugen som fan

När Timmy och jag satt på bussen från Bunkeflo tillbaka till Malmö var där en tjej som hoppade på utan pengar, hon frågade folk på bussen om någon hade 5 spänn och en kille hjälpte henne.  Den här tjejen sprang fanemej och tog killens plats på bussen, värsta jag sett på länge.  Ett tag senare skällde hon ut sin moder på telefon och kallade henne både det ena och det andra.  Min gissning är... hon kommer knappast ha råd att åka buss på jävligt lång tid.

 Lägger upp två bilder på William med sina choklad kalendrar.  Denna la jag enbart upp för att där uppenbarligen är två djävulskatter i bakgrunden till vänster :)  detta är precis innan vi städade om ni undrar varför där är skitigt!

 Han gillar choklad, vilken chock!

Zelda var på dåligt humör, då är det ju självklart att man ska jävlas med henne.  Fan tror hon att hon är va?

 Och ja, jag har en Knebels tröja på mig, perfekt på jobb!

Sist men inte minst, visst får man ibland en känsla av hur en dag kan bli?  Som t.ex om man blir väckt på morgonen av att en 3 åring slår på en eller något sådant, då är det lätt att dagen blir lite pissig.

Idag började allt skitbra (just ordet skit kommer bli perfekt för detta) sen kom vi till städ nr.1. Går den tunga vägen upp till toaletten och öppnar toalocket för att trycka dit lite WC anka.
Detta är vad jag såg...

Varning för starka bilder!!!Poängen?  Jo poängen är att ibland blir en dag riktigt trevlig fast den börjar riktigt dåligt eller i detta fallet, rejält skitig.  Heh, så roligt!

Imorgon är det Jul/Lucia fest på dagis.  Då blir det en jävla massa foton, så räkna med ett par dagar med olika foton på det.  Möjligen spelar jag och Timmy in någon skoj film imorgon också och då lägger jag ut den.

Visst fan, måste ju ringa honom och ändra tiderna för imorgon så jag får avsluta här nu!

Ha en fin tordag, nästan allihopa :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du är dum i huvudet men det kan jag säga rakt ut...TÖNT!

2009-12-11 @ 11:03:00
Postat av: Anonym

Du förtjänade det! dubbelmoral ju!

2009-12-11 @ 17:53:49
Postat av: Alexandra

Nej, jag förklarade ju vad jag menade :-)

2009-12-11 @ 20:09:30
Postat av: Anonym

Whatever, Calle - Erik 1 - 0 efter första låtarna. Det Calle nyss gjorde var ett av de bästa framträdande i Idols historia, om inte den bästa. Så det så!

2009-12-11 @ 20:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0