En kewl lördag...

Var det förra lördagen. Och ja jag vet att det stavas "Cool" men Kewl ser roligare ut!

Förra lördagen var ju en festdag då vi vart dit bjudna till Peter och Fia.

Jag började väl pimpla ett par öl rätt tidigt på dagen när jag badade (Bad+Iskall öl är nästan oslagbart) så jag var redan lite på lyran när jag kom fram till förfesten hos Anders polare Kevin.

Blev 2-3 timmar Guitar Hero och det var ett jävla ös, sjukt kul fanimej även om trummor visade sig vara rätt jävla svårt.

Efter dessa timmar hade jag inga öl kvar så då fick jag ju helt enkelt öppna Litern med Vodka jag köpte tidigare på dagen. Var rätt längesen jag blandade groggar så det blev aningen fel, uppemot 60/40 redan från början och då vet man att det blir fel i slutändan. Men det är ju ens eget fel :)

Hos Peter var där väl en 20 pers från början och jag kände väl till de flesta av dem så det var väldigt lätt att komma in i "gänget". Blev ju mest mingel tills runt 1-2 på natten någon gång och det var också skoj :)

Enda problemet var väl då att jag vid detta laget hade druckit upp litern också med ohyggligt dålig koll på hur lite blannevann jag haft i.  Blev i slutet snarare 20/80 så att spriten skulle räcka lite längre :)  och lägg till 2 Irish Coffee som Peter blandade så är det lätt att gissa att jag var helt åt helvete fel på det nu.

Jag, Py (Som inte drack av väldigt naturlig anledning), Anders och Kevin drog åter hem till Kevin för Guitar Hero, och nu kom Microfonen fram också så nu kunde alla lira samtidigt.  Jag fick vara den som sjöng till att börja med efter grupptryck (jag slet åt mig den) och jag kände mig som hemma, tydligen väldigt mycket också eftersom jag rätt snabbt insåg att jag bara hade mina Kalsonger på mig, jag hade tydligen klagat över att det var för varmt.

Det var där någon gång som jag dessutom har flera väldigt stora minnesluckor, vilket jag aldrig, aldrig har när jag dricker/druckit. Men folk är ju alltid jättesnälla och fyller i vad som hänt efteråt.

Men visst, Foo Fighters - Monkey Wrench ska sjungas i kalsonger, då det så!  Eller sjunga vete fan, det får andra avgöra :)

Anders ville sjunga en låt, Kevin ändrade låt och det slutade med att Anders gick den tunga vägen hem (en trappa upp). 1 minut senare fick jag sms om att han låst sig ute, verkligen bra jobbat.  Vi gick hem direkt efter så jag vet inte hur det slutade för honom.  Hett tips är väl att han och Kevin låg sked sen kanske?

Sen minns jag bara att jag kom hem, la mig i soffan, lutade mig framåt två ggr för att hälsa på Ulrik och sen sov jag nog rätt gott.  Vaknade av att jag inte smakade så gott i munnen när jag svalde dock, aldrig kul.

Kvällen i sin helhet var förbannat kul, iofs tråkigt att jag missade min moders 50 års fest men det var inget jag kunde göra och detta var ett jävla bra substitut :)

Peter är rätt bra på att hålla fester helt klart, inte ens ett bråk.  Men det var väldigt nära att det small en gång.

Ska se fotboll nu sen skriver jag om veckan som gått :)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag kan också fylla i ett par detaljer om du vill ditt fyllesvin?! Hahaha!Förresten så hittade jag din jacka i min garderob. Du hade rätt, jag underkastar mig i ren förlägenhet Herre.

2009-12-06 @ 10:23:48
Postat av: Danne.P

Vad bra! så slipper jag ha den där andra jackan

2009-12-06 @ 11:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0