Vanningen!

Tjolahopp!

Idag var jag och resten av familjen på Vanningen.  Vi var där i drygt 4 timmar och jag och William var i badet nästan hela tiden.  Enda gången vi inte var där käkade vi lite men var tvungna att springa in igen när de ropade ut att vågorna var på väg.  Williams ögon var skitstora då!

Tänkte jag skulle passat på och simma några längder också.  Jag gick ner i vattnet och skrattade till lite när jag såg en kärring och en gubbe simma skitlångsamt och det skulle jag fan aldrig ha gjort alltså!  När jag började simma kom jag genast på att simning är fan rätt tungt alltså, jag simmade 4 längder och det gick jävligt mycket långsammare än kärringen och gubben så jag gick upp och sprang tillbaka till lekvattnet där jag åtminstone var kung i rutschkanan.  Jag höll rekordet där och skulle gå och fota tavlan och vad händer då?  Jo en ännu större tjockis slår min tid och det var inte roligt.  Bara att bege sig hemåt, besegrad!

Vi kom hem och jag kände att jag nog skulle till gymet också och ta en 30 minuter eller så på löpbandet och det gick kanon!

Blev en pasta till mig och en pizza till William och Py från Istanbul som troligen har världens kanske otrevligaste personal.  Jag tror aldrig de har haft ögonkontakt med en enda kund :)

Nu ser vi på film så dags att dra!

Vattentornet...

Ser man härifrån i det fina vädret :)

William leker med Antonia på sitt rum och det hörs kan jag säga!  Bara roligt dock, han blev väldigt glad av att se henne.

Py är på loppis med Tindra och jag har ingen aning om när hon kommer hem.  Ja alltså inte för att det gör något utan jag bara konstaterar :)

Nu leker dem med Tindras leksaker helt plötsligt så nu blev alla de höga ljuden väldigt mycket högre eftersom jag sitter 2 meter ifrån dem.  Rackarungar!

William ska på simskola om 2 timmar eller så.  Får hoppas han gillar det.

Min domarkurs är färdig och jag fick två matcher att döma direkt och båda blev inställda.  Inte så kul.  Men nästa helg ska jag döma TFF - Svedala P15 och där är det knappast någon risk för inställd match iallafall.

Nu kom Py hem så nu pallar jag inte skriva mer.  Jag slänger upp några foton sen från William på badhuset

RSS 2.0