Intersport Torsdag!

Dessa fantastiska torsdagar!

Började snyggt med att jag gick upp en kvart tidigare än vanligt bara för att käka frukost, något jag aldrig gör.  Gott som fan var det iallafall och jag blev rejält pigg!

När jag ställde mig i kö till bussen fick jag syn på Alexandra och blev näst intill rädd.  Jag menar vad fan... jag hatar att prata på morgonen och på bussar i synnerhet.  Finns fan inget värre än att lyssna på folk när man inte pallar, och just Alexandra är en pladderfia utöver det vanliga när hon väl sätter igång så jag låtsades att jag inte såg henne men satte mig ändå på platsen bakom.

I vanlig ordning hade jag jävligt hög volym på radion just för att slippa höra folk snacka en massa skit om gårdagens fantastiska Top Model eller kanske om vilket väder det skulle bli idag (Jag menar vad fan, titta ut?).

Kollade framåt och råkade få en liten syn på personen framför mig om ni minns vem?  Ja just det, pladderfian!!!  Och vad hade hon?  Jo gigantiska örhängen så jag kände mig väldigt tvungen att skicka sms till henne för jag orkade givetvis inte prata eftersom jag ju inte pallar mer folk på morgonen vilket ni nog förstått nu?

Men nog om pladderfian nu!

Lång arbetsdag, jadda jadda jadda.  Vem fan bryr sig om det?

På väg hem får jag ett SMS av Alexandra (kallas bara pladderfia på morgonen av ovan nämnda anledningar) där hon frågade om vi skulle köpa benskydd till William eftersom han börjar spela fotboll på söndag.

Givetvis gjorde vi det och köpte även skor, shorts, tröja och grejer.  Han är väldigt väl förberedd nu så det finns inga ursäkter att inte bli köpt av Milan om fjorton år.Snygga grejer helt klart.
Ungefär så här glad var han över sina grejer.  Dock var han inte ett dugg nöjd över att gå från butik till butik!

Väl hemma möts vi upp av Py och Tindra och den sistnämnda blev som vanligt väldigt glad över att hennes storebror är här.

Nu är det bara en arbetsdag kvar sen är det helg, och då ska Py ha kalas både lördag och söndag ( antar att 1+1 i detta fallet blev 1 av någon anledning?)

Jag är inte världens vän av att ha kalas hemma.  Kan iofs vara av att man alltid verkar ha kalas på lördagar eller söndagar och då är här alltid folk när det är fotboll på TV.  Jävla sätt :)

Nu är jag iofs inte den som är den, jag sätter helt enkelt på TV:n och ser matcherna ändå.  Det är väl inte jag som är gäst? :)

Nu är det dags för en sen middag i form av ärtsoppa.  Bara att hoppas att kunderna inte är hemma imorgon, kan bli en väldigt obehaglig upplevelse för dem.  Nästan i klass med hur min mage och tarmsystem verkar funka mot Chips och Dippa.  Dem som käkat det med mig lär veta vad jag snackar om, alla andra kan försöka föreställa sig men det är ändå 1000 ggr värre än så.

Till sist säger jag bara att Anders kan dra åt helvete trots att han fyller år.  Anledning?  Skithögen ska åka och se Milan LIVE om någon månads tid trots att han är lika intresserad av det som jag av Top Model.  Jag har hållt på Milan i tjugo år och aldrig varit där. Denna väldigt skitiga fot kommer troligen ge ett avtryck på Anders redan "räliga" ansikte ifall han inte har med sig en dyr och fin Milan pryl med sig hem.  Helst med minst tre autografer på och Gattuso måste vara en av dem!  Vill ju inte sätta för höga krav eller så.

Enough Said!

2011

Nytt år!

Tänkte bara precis slänga in lite foton och så där.

Börjar med ett foto av Tindra och Py när de sover :)Ganska kul foto.  Py blir garanterat väldigt glad av att se detta!  Pfftt


Sen slänger jag in ett foto från lite mindre än en månad tillbaka.Py ser ut att ha roligast av de två :)


Foto på William.  Han ville visa upp sin morgonrock som han fick i julklapp.Han är bättre på att göra poser framför kameran än nollorna i Top Model (Ja Py brukar ha skiten på och jag blir lika vansinnig varje gång)


Världens absolut sötaste flicka!Rolig!


William!


Vi delade en pizza här och det brukar vara rätt lugnt för han brukar inte käka mer än kanske 1-2 bitar.  Så här jävla nöjd såg han ut efter att ha ätit mer än halva pizzan så jag fick göra annat käk åt mig själv :)  Jävla unge


Bästa företagsnamnet någonsin!

Jag får väl vara med på ett hörn också då!


Nu pallar jag inte slänga upp fler foto för idag.

Kan dock berätta att William ska börja spela fotboll på söndag.

Jag ska äntra fotbollsplanen igen med start Mars.

Jag ska bli pappa för tredje gången i Juli.

Jag ska möjligen äntra fotbollsplanen på mer än ett sätt.

Jag ska fylla 30.

Ville inte skriva mer efter att jag såg "30" :)

RSS 2.0