Blä... igen

Är fortfarande lite krasslig, men rösten är på väg tillbaka så jag antar att jag mår kanon igen lagom till nyår :)

Ska ha 2 kids då, William så klart och Jennifer.  Hur kul som helst.  Och deras respektive mödrar får langa fram Tacos till oss!

Hoppas på Anders och medhavande folk också.  Tänkte höra med Peter också, han kanske har Julia, vem vet?

Nu har jag suttit i två timmar och jobbat på ett par achivements i Guitar Hero 5.  Det är ett jäkla bytande av instrument och jag känner mig fortfarande som en komplett idiot när jag sjunger :)

Då väljer jag nästan hellre att lyssna på William när han provade micen till No Doubt - Dont Speak.  Till den sjöng han Staffan var en Stalledräng och Hej Tomtegubbar.  Det passade väl inte helt kanske men fy fan vad kul det lät.

Jobbet idag var lugnt trots 5 ställen.  Första stället var väl värst för när vi kom dit klagade hon på att städningen varit usel ett tag.  Uppenbarligen sen en viss 19 åring tog över det.  Men nu är hon nöjd igen iallafall och det är det viktiga! ;)

Dagens kommentar lyder så här "Hon hade man inte velat se sig själv på Youtube med" . Farsan efter att han sett hur hon såg ut som serverade hamburgare idag.  Och ja, hade man hamnat på Youtube med henne hade jag hellre dött tror jag.  Fy fan.  T.om värre än E.R

Nä nu får jag väl se andra halvlek på Villa - Pool (egentligen zappar jag till Legally Blonde Hela tiden)

Använder Bert böcker som toalett lektyr.  Eller iallafall började jag med det för någon vecka sen. Det är nästan roligare nu än när man läste dem på mellanstadiet :)

Tjejerna i Berts klass pratar bara om deras favorit häst "King".  Så grabbarna hittade på en liten sång.

"King är jätteding
 Plingelingeding
 Snart är King ingenting
 Bara en falukorvsring

Skrattade så jag nästan föll av toastolen.  Som tur är gjorde jag inte det, för golvets skull.

Nä nu ska jag till TV:n på riktigt!

Klart slut varulvstjut

Blä...

Jag är sjuk!  Mer än vanligt och allt.

Kan knappt prata, vilket iofs är väldigt skönt :)

Jahopp

Vilken dålig förälder och människa man är för att man är orolig när någon ny som har haft ett väldigt udda liv ska börja träffa William varannan vecka.  Väldigt dålig är man.

Hur fan kan du ens tjafsa eller bråka med mig om det?   Hade det varit tvärtom hade du satt dig på tvären ännu längre.  Det kanske blir bra, det kanske blir åt helvete.  I vilket fall är du ytterst ansvarig iallafall angående det.

Sen kan man ju fråga sig varför du såg till att den jag lever med knappt fick träffa William alls för att du tyckte så.  Särskilt med tanke på att hon har en parkeringsbot som sitt värsta CV.

Otroligt säger jag bara.  Vilken dålig förälder jag är

Leave me alone!

Usch imorgon måste jag verkligen ta ett par ställen ensam.  Sjukt jobbigt att åka buss emellan plus att man måste gå en halv jävla mil för att ta sig emellan också.

Får nog sova nu så jag kanske orkar med en stund imorgon.  Sen skiter jag i resten och drar hem.  Lär inte bli poppis men jag orkar inte, har känt några dagar nu att jag är på väg att bli sjuk.  Jag brukar få det på känn och sen säger det bara pang så har jag hosta i flera veckor.

Nu har jag gnällt fädigt så nu ska jag sova

Robinson

Kom nyss på en grej därifrån som störde mig rätt mycket.

Öråd och en ska ut. Anders ville inte rösta ut Sofia och valde att rösta på Jimmy. Sofia röstade på Mats.

Hur IQ befriade var dem egentligen?  Hade Anders bara precis sagt något till Sofia hade röstningen ju slutat 2 - 2.  De umgicks ju hela tiden så det hade varit förbannat lätt.

Jag måste ha missat något

Idol 2009

Fick ju helt fel vinnare enligt mig.  Calle var sjukt cool.

Hans version av Led Zeppelins Rock and Roll var magisk.

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1382788 länk till hans final framträdande :)

Skulle jobbat i morse men hon ville flytta den till imorgon, inget jag kunde göra och nu blir det problem igen :)

Jag fixar det nog, det har jag gjort de andra gångerna.  Blir iallafall ordentligt gjort när jag är själv om inte annat.

Dragon Age Origins är magiskt, ett måste för alla rollspels fanatiker.  Alla andra borde också spela det iofs :)

Prova att sätta det på Hard mode. Jag blir klart impad ifall du klarar det då om inte annat.  På alla de 6 olika sätt du kan klara det då alltså :)  Alla val du gör får konsekvenser, riktigt riktigt skoj och beroendeframkallande.

Får väl ta och hämta William tidigt idag eftersom jag ändå bara är hemma.  Trots allt viktigt att han får leka på dagis, och de kommer säkert åka pulka idag vilket han inte direkt avskyr om man säger så.

Band Hero bara måste komma idag *gör en magisk gest*¨(Anders Mode)

Nu är det dessutom bara två dagar kvar tills farsan kommer hem till en lite chockerande nyhet.  Jag blir nog i Trelleborg när han får reda på det tror jag.  Bäst så

Snart slut

Snart är denna helgen också slut och jag har knappt fått sova i vanlig ordning :)

Idag hade vi tänkt dra med William och åka pulka, det lär han gilla.

Akka backen blir bra så är det nära och bra till farmor Inga för lite kakor, kaffe och juice/saft.

Hon brukar bli så glad att se William så det är skoj att gå dit :)

Vete fasiken hur det blir med jobb imorgon, beror ju helt på om det kommer snöa likadant då också. Bussarna lär bli inställda då och då kan jag ju inte göra något.

Ordnar sig nog :)

Har inga direkta klagomål idag, enda är väl i så fall att Band Hero inte kom i fredags.  Men det kommer säkert imorgon istället och det går ju bra det med.

Väldigt få dagar kvar till allt julfirande nu.  Om jag förstått det rätt så har Py bokat in mig på två av dagarna fast jag väl egentligen inte vill det.  Men jag får väl offra mig antar jag. Så julfirandet blir väl från den 23:e till den 27:e då om förstått allt rätt.  Blir tungt det.

Blir mycket att berätta dock :)

Nog om det!

Hade ett långt ganska givande telefon samtal igår, märks att vi kommit närmre varandra i form av att tycka ganska lika.  Och om vi tycker olika om något så är där iallafall ett samförstånd vilket underlättar rejält :)
Blir nog riktigt bra det där skulle jag tro.  Och oj vad William blev glad när Gunnar kom in genom dörren igår :)

Vi förvarnade William redan innan och han sprang omkring i glädje.  Så Gunnar fick två rejäla kramar av William.

Gunnar kunde ju inte stanna men artig som han är stannade han iallafall en tjugo minuter eller något sådant och pratade lite och så där.  Han såg förvånansvärt glad ut med tanke på allt :)

Har sett Robinson så här långt, men jag börjar tröttna rätt mycket på att så många avbryter och åker hem.  Otroligt dålig karaktär.

No offense men, hur många ggr har käringar klarat sig långt i Robinson?  är de över 50 bast håller dem i en vecka och sen vill dem hem.  Ta dit folk som vill vara där istället för fan.  Som hon igår som bestämde sig för att åka hem, hon har varit så urbota tråkig så hon har knappt varit med i bild överhuvudtaget.  När hon ville hem var det ju bara, jaha och?

Visst jag kommer se skiten ändå, men det är rätt irriterande att se.

Undrar hur man hade klarat det själv.  Käk och sånt hade jag klarat mig utan väldigt bra men socialt hade man stört sig för mycket på folk.  Jag har svårt att vara tyst om jag har något emot någon.  Hade varit ett kul experiment :)

Nä nu får jag nog förbereda grabben med lite kläder och så där.

Ha en trevlig dag, nästan alla ;)

Nu är det väl ändå nog?

Här skrev jag egentligen något helt annat men jag tog bort det.

Varför?  Jo för att jag helt enkelt inte pallar.  Jag har sambo, barn och ett till på väg.  Jag har inte lust att bråka med någon.  Särskilt inte när jag inte gjort något.  Jag har inte sagt något av det.  Men mår han bättre av det så för han gärna fortsätta smutskastningen mot mig och alla andra här nere.  Go for it mate :)

Bara konstigt att alla stjäler pengar från honom.  Det är ju taskigt :(

Om någon vill ha det riktiga inlägget kan jag skicka det genom msn.  Tänker inte publicera det här.

Detta är det sista jag skriver här om det hela.  Jag tänker försöka lösa det med min moder, som jag tror och hoppas kommer inse allt snart.  Borde inte vara så svårt då jag enbart behöver skriva följande egentligen "Om jag nu sagt allt det där, och du gjort och sagt allt Timmy säger, skulle jag då utsätta William för dig?  Så klart inte.  Men du har fått vara ensam med William flera gånger när vi varit där, utan problem dessutom.  Är inte det mer bevis än som egentligen behövs?  Lägg ner smutskastningarna nu, träd fram och be alla om ursäkt för vad du gjort.  Alla kommer säkert förlåta dig, även jag. Men du är inte välkommen hit mer


Lång...

arbetsdag idag.

Fick till slut hjälp av Py som visst glömt berätta att hon var ledig idag, men så blev icke fallet för som tur är hjälpte hon mig hela dagen :)

Vi stack iväg halv åtta i morse och var inte framme i Malmö förrän 2.5 timmar senare.  Kul med bilköer.

De hade varken saltat eller lagt grus på en enda jäkla väg som vi sett idag när vi kört runt.

Naturligtvis hann vi inte till första stället så vi bokade om den till på tisdag utan problem, hon är så snäll så :)

Sen blev det åka av, hann t.om käka på Ikea. En klar bedrift i sig självt :)

Slutade vid 16.00 och sen var det bara att åka hem och hoppas Band Hero kommit men icke sade nicke.  Nu är det bara att hoppas att det kommer imorgon så att jag och William kan spela ;)   lär bli en hel del foto på det i så fall.

Sitter nu och funderar på att skaffa jobb på helger också.  Får nog fundera lite till :)

Gav valpen en chans att svara mig och följa med idag men han sket i det.  Inte för att jag är förvånad, han är ju glad att slippa jobba.  Enda som en normal person hade tyckt var jobbigt är att han jobbar för den som betalar alla hans räkningar.  Allting gratis med andra ord utan att behöva göra något, måste vara kanon :)

Huvudsaken är att jag ordnat det ändå, hjälp av Py idag och imorgon ställer Kim upp.  Riktigt hyggligt.

Nästa vecka ordnar jag själv och sen är det lite jul ledigt, på tiden :)

Efter nyår blir det att börja ragga kunder då jag tänker starta eget.  Kommer bli ett äventyr det!

Nä nu får jag sluta skriva, dags att bada :)

Snart torsdag!

Och det ser jag inte fram emot just nu.

Den lilla mytomanen har nu använt soppan som en ursäkt att slippa jobba.  Tror inte farsan accepterar det direkt.  Men det är ditt problem.

Letar febrilt efter någon som är ledig och som kan jobba imorgon.  Inte direkt det lättaste :)

Ordnar sig säkert dock, det gör det ju mer eller mindre alltid.

Allting är lugnt idag, varit en allmänt bra dag i tystnadens tecken.  Himla skönt ibland att bara ta det lugnt och inte ha något som helst ljud runt omkring sig.

Nä jag får nog ta och leta vidare :)

Pinsamt...

Tog bort båda mina senaste inlägg av den enkla anledning att alltihop var ett endaste stort nederlag.

Vad menar jag då med nederlag?  Jo att min bror hittade på alltihopa.  Min moder hade inte sagt något angående mig och Julia.  Han hittade på alltihop.

Och inte nog med det, eftersom han sagt dessa saker hemma hos mig borde han ju vara smartare och förstå att vi ju är två som hört allt han sagt.

Men vad gör han istället?  Jo han vänder på det och försöka få mig att se ut som den som ljuger.  Ganska smart iofs om man vill försöka komma undan.  Enda problemet är ju som sagt att folk nog vet bättre.  Och helt ärligt, hur smart är man om man gör så här?  Jag är praktiskt taget den enda han har här nere och så gör han så här?

Jag kan inte ens beskriva i ord hur besviken och arg jag är.  Han fick mig och min moder att tjafsa om något som inte fanns.  Till och med till den grad att vi tog avstånd ifrån varandra.  Grattis till ett bra arbete Herr Mytoman.  Du kan vara beredd på att du inte är någonting för mig längre än ett biologiskt spöke.

Jag blev varnad av alla möjliga för att han är en första klassens lögnare och rätt manipulativ.  Det sjuka är att jag aldrig blivit manipulerad förr men blev det nu.  Helt sjukt att jag inte förstått det bara.

Fast om jag förstått det hade jag ju inte blivit manipulerad.  Ganska vettigt va? :)

Oavsett ska jag nu göra något som känns jobbigt men som måste göras även om det kanske är meningslöst.

Kort och gott, jag ber om ursäkt för mitt blogginlägg.  Jag borde ha varit smartare med det.  Jag tänker inte ens bortförklara det eller någonting.  Dumt gjort och jag ber som sagt om ursäkt.

Det betyder säkert ingenting, men det var inte lätt att skriva ändå!

Enda man kan hoppas är iallafall att du är smart nog att inse vart felet egentligen var/är.  Och det tror jag med allra största säkerhet att du gör också.  Funderar på att skriva sms:n han skickat här också så förstår du ännu mer att han ljuger.

Slog mig när jag tänkte på det att det enda drama jag har i mitt liv sen jävligt lång tid tillbaka är saker han hittar på, sen blir man arg och konfronterar det han sagt och vips så visade sig att han ljugit.  Men jag har ändå alltid någonstans trott att han skulle sluta.  Visade sig vara helt fel.  Ett tips dock, om du redan ljugit så hitta inte på en ny lögn för att försvara den andra lögnen.  Man ser så himla dum ut då :)

Publicerar inte sms:n men ifall du vill se dem skickar jag dem gärna.  Nu, om än jävligt sent förstår jag vad ni gått igenom.  Vilka hot och vilket språk den killen kan ha när han ligger under alla lögnerna. Är så att man nästan skulle accepterat inviten och åkt dit och nitat skiten ur honom.

Det som dessutom kändes jobbigt nu är att han säkert inte dyker upp på jobb förrän farsan kommer hem ifrån Thailand.  Det blir lite jobbigt men jag kan säkert lösa det ändå på något vis.

Vill inte skriva mer för jag blev rätt ledsen nu när ilskan och besvikelsen lagt sig en lite aning.  Nu ska jag bara läsa igenom sms:n en gång till och då tar väl ilskan över igen.

En lång...

men väldigt trevlig jobb dag.

Timmy och jag sprang omkring och spelade in videos med min mobil och hade roligt som fan.

Vi fick så klart gjort vad vi skulle också, naturligtvis.

Resultatet på dessa videos bör nog inte bli offentliga :)

En sak, detta kan irritera dig, utan tvekan dessutom men jag tyckte det var kul.  Nästa gång du hoppar på någon om att vara korkad för att den inte kan stava ordentligt eller sätta ut punkter så hänvisar jag till din pojkvän som du indirekt kallat för idiot då :)

Tji fick du...tönt!

Ingen William idag eller imorgon, men på lördag är han tillbaks igen.  Blir till att sova så mycket det bara går i två dagar :)

Band Hero har inte kommit hit ännu....grrr!!!  sugen som fan

När Timmy och jag satt på bussen från Bunkeflo tillbaka till Malmö var där en tjej som hoppade på utan pengar, hon frågade folk på bussen om någon hade 5 spänn och en kille hjälpte henne.  Den här tjejen sprang fanemej och tog killens plats på bussen, värsta jag sett på länge.  Ett tag senare skällde hon ut sin moder på telefon och kallade henne både det ena och det andra.  Min gissning är... hon kommer knappast ha råd att åka buss på jävligt lång tid.

 Lägger upp två bilder på William med sina choklad kalendrar.  Denna la jag enbart upp för att där uppenbarligen är två djävulskatter i bakgrunden till vänster :)  detta är precis innan vi städade om ni undrar varför där är skitigt!

 Han gillar choklad, vilken chock!

Zelda var på dåligt humör, då är det ju självklart att man ska jävlas med henne.  Fan tror hon att hon är va?

 Och ja, jag har en Knebels tröja på mig, perfekt på jobb!

Sist men inte minst, visst får man ibland en känsla av hur en dag kan bli?  Som t.ex om man blir väckt på morgonen av att en 3 åring slår på en eller något sådant, då är det lätt att dagen blir lite pissig.

Idag började allt skitbra (just ordet skit kommer bli perfekt för detta) sen kom vi till städ nr.1. Går den tunga vägen upp till toaletten och öppnar toalocket för att trycka dit lite WC anka.
Detta är vad jag såg...

Varning för starka bilder!!!Poängen?  Jo poängen är att ibland blir en dag riktigt trevlig fast den börjar riktigt dåligt eller i detta fallet, rejält skitig.  Heh, så roligt!

Imorgon är det Jul/Lucia fest på dagis.  Då blir det en jävla massa foton, så räkna med ett par dagar med olika foton på det.  Möjligen spelar jag och Timmy in någon skoj film imorgon också och då lägger jag ut den.

Visst fan, måste ju ringa honom och ändra tiderna för imorgon så jag får avsluta här nu!

Ha en fin tordag, nästan allihopa :)


Wee!!

Snacka om lyckominuter. Milan kvitterar till 1 - 1, Zurich får en man utvisad.

Samtidigt gör Real 2 - 1 på Marseille så nu måste Marseille göra 2 mål på 15 minuter :)

Gör Milan 2 - 1 är dem iofs vidare ändå.

Nu blev jag genast lugnare även om man kanske inte behöver bli för kaxig.  Under har skett förr ;)

Nervös...

Som fan just nu.

Är ju Champions League just nu och Milan har ju en riktigt bra chans att gå vidare, särskilt med tanke på att Real Madrid redan leder med 1 - 0 mot Marseille.

Men jag är alltid nervös när Milan spelar, fast på ett bra sätt, ungefär som när man själv ska spela match :)

Idag har William sett Bernard och Bianca, den hade han inte sett innan och han satt som förtrollad i 1 timme och tjugo minuter.

Innan dess var farsan och Timmy här på lite kaffe och kakor.  Diskuterade hur vi ska sköta företaget medans farsan är i Thailand. Lär inte vara minst problem, jag är ju alltid på alla ställena så de är ju helt vana med att jag är där ändå.  Enda skillnaden är ju att det är mig de ringer ifall det är något.

Har beställt Band Hero nu, ska bli så jäkla skoj att lira när det kommer :)

Sjunga gör jag dock bara när jag är själv!

Usch, nu gjorde Marseille 1 - 1.  Nu blev det mycket mer nervöst.  Får nog sitta och kolla mål för mål på aftonbladet nu då jag inte har Viasat Sport.

Måndag!

Då var det måndag, och idag är jag ledig.  Woot!

Igår var vi hemma hela dagen och tog det lugnt, lekte en massa och så såg jag naturligtvis någon match också.

Everton - Tottenham var typ exemplaret på varför Premier League som liga är överlägsen alla de andra ligorna.
Svin högt tempo rakt igenom fast med god teknisk färdighet trots att det är två lag som i slutändan nog hamnar på runt 5-8 plats. 2 - 0 till Tottenham tills det är drygt 25 minuter kvar, då plockar Moyes in Saha och Yakubu och kör med 2 forwards och vips så står det 2 - 2 och allt talar för Everton.

93:e minuten... straff till Tottenham och dem missar :)  sjukt cool match och detta händer inte i någon annan liga.  Klassmatcher även med lagen under toppen.  Kewlt!

William har kommit till åldern då han ska ha rätt hela tiden (fast han har fel då) och han tjatar som fasiken. Funderade först på om jag skulle höja rösten och rätta honom när han tjatar men då blir stämningen så dålig så jag provade något annat som är rätt kul.  Varje gång han tjatar emot fortsätter jag att tjata emot också, först blir han arg men bara en liten stund senare skrattar han åt det och så är det glömt.  Rätt kul faktiskt :)

Funkar så klart inte varje gång men när det funkar är det för jävla kul att se hur han bara totalt glömmer vad han tjatade om.

Gott käk var det igår också, har alltid varit väldigt svag för Potatis kroketter. En god köttbit till det och grönpeppar sås så är min dag räddad iallafall.  William verkade också gilla det rätt mycket.

Den token är ju helt galen i flingor, vilket iofs inte gör något :)

Har nog aldrig varit enklare att få honom på dagis än idag.  Py hjälpte till att klä honom och sen var det enkelt att säga till att han hade choklad som väntade ifall han borstade tänderna.  Var inga problem :)  Han har dock två choklad kalendrar så en choklad bit väntar ju när han kommer hem också.  Nog rätt poppis!

Testade Guild Wars några timmar innan (Det är gammalt jag vet, anledningen att jag provade var för att 2:an kommer snart) och det var rätt skoj.  Nu är jag ju inte så dum så jag tror att 2:an kommer vara det minsta lik med tanke på att där är flera år emellan men man får iallafall en hint om hur det är.

Lär bli inköp på det, oavsett vad du säger Py!

Råkade nog skicka ett skämt till dig Alexandra för någon dag sen, det var inte till dig egentligen men Al Bundy är Nr.1 för alltid :)

Väntar fortfarande på att farsan ska få tummen ur röven och registrera företaget åt mig så jag kan börja ragga kunder i Trellehulla, får väl tjata lite antar jag.

Fick förresten reda på att det blir 02:or jag ska ha hand om som tränare i fotboll.  Ska bli riktigt kul, i den åldern har de börjat förstå hur det funkar och de spelar ju i serier.  Oj vad här ska skällas på de små liven!

Blev t.om så att de kommer träna precis innan vi själv ska träna, så nu blir jag tvungen att träna varje gång.  Hoppas inte jag tröttnar som jag gjorde i L.Beddinge då, det var en riktig skit förening det med riktiga tomtar i styrelsen.  Det var inte kul att åka dit en enda gång.  Känner ju rätt många i Skegrie så jag vet att det blir väldigt annorlunda där.

Dessutom jobbar ju Py dagar numera, eller ja det spelar ju ingen roll eftersom hon ju ska vara hemma mer än ett år med start årsskiftet, så jag kan träna utan tat leta barnvakt dessutom.  Riktigt skönt.

Visade sig att det är en flicka förresten och jag har fortfarande inte smält det och jag fattar inte hur jag ska klara av det dära.  Snacka om sömnbrist i 20 år.  Man får vara nattvakt, får väl nästan bli vaktmästare på alla skolor hon kommer gå på.  Sen måste hon så klart jobba hos mig sen.  Efter det får jag väl jobba heltid som vakt för henne.

Oj snacka om Paranoia, men jag har ärligt talat inte en aning om hur fan man tar hand om en flicka.

Släpper man ut en grabb så är dte liksom, ja men va fan han kan få en smäll eller två om han är kaxig.  Inte helt världen.

Släpper man ut en flicka kan hon ju inte göra ett skit, och inte jag heller.  Men det löser sig nog :)

Såg Harry Potter Halvblodsprinsen för någon dag sen, bra film men den påminde lite om Star Wars episod 5 på det sättet att den liksom inte avslutas, utan man vet att det bara är ett avstamp till något mycket större.

Ja jag vet att det kommer två filmer till men nu råkar jag gilla filmer med bra slut, och någon ska dö för att slutet ska vara som bäst.  Som Gladiator och Braveheart.  Så fick jag nämnt dem :)

Nä nu ska jag göra viktigare saker (Egentligen inte)

Avslutar med ett fint foto!Tack och hej leverpastej

Veckan...

Som gått har varit riktigt lugn och skön.

Söndagen började ju med rejäl bakfylla, som tur är var det fotboll på TV från 13.00 till 23.00 så jag bara låg i soffan hela dagen och käkade soppa :)

Somnade rejält gott sen för att vakna upp totalt mörbultad och insåg att det ju var det dags att dra till jobb (usch).

När vi kom dit frågade de dessutom ifall vi kunde vara där någon timme extra, då vart jag inte så glad.

Ett par timmar senare var vi dock klara och drog och käkade frukost, då blev jag på gott humör igen föga oväntat.

Var ledig i tisdags och jag har minns inte något jag gjorde den dagen.

Onsdags var jag i Limhamn och jobbade, vi skulle lämna ett par nycklar bland annat som jag råkade få med mig hem. Jag ringde farsan tre gånger och sa åt honom att inte glömma nycklarna när han skulle hämta mig.

Fyra timmar senare var jag klar, han kom och hämtade mig och hade naturligtvis glömt nycklarna...

Visst blir minnet sämre med åldern men det lär väl inte gilla folk som är 54?

Torsdagen och fredagen gick riktigt snabbt dock, vi var tre stycken hela dagarna där så det blev massor av skitsnack och jävligt skoj.

I fredags efter jobb var det ju dags att hämta upp William på dagis, insåg snabbt när jag såg honom hur mycket jag saknat honom, jäkla känsla det :)

Blev en lugn fredag med TV tittande, och jag hoppade upp ur soffan av glädje när Calle gick direkt till final.  Påminde starkt om när Milan avgör en match sent :)

Jag diggar varken Erik eller Tove, dem är bra absolut men totalt profil lösa.  Bjuder inte ett skit på sig själva överhuvudtaget.  Mediatränade redan kanske?

Oavsett var det helt jävla rätt att Calle gick till final, sen skiter jag i ifall han vinner eller inte.  Min favorit var Mariette och hon var löjligt mycket bättre än de andra men lite för konstig för att gå hem totalt hos de som röstar.

Skrattade förresten rätt hånfullt när jag såg hur Tove reagerade när hon skulle få sjunga duell, liten små diva som var helt säker på final platsen.

Lördagen började lite smått med att William skrek åt mig att vakna eftersom vi ju skulle gå och se fotboll (han har börjat hitta fotbollen mer och mer nu, that´s my boy ;) ).

Snabb frukost, liten adventskalender öppning så han fick två choklad bitar, på med kläderna och så började vi den långa vandringen mot Södersälttshallen.

Efter en sisådär 300 meter insåg jag snabbt att det skulle bli jobbigt att gå dit och som tur är gick förbi Övre och där gick det upp ett ljus, jag har ju för fan busskort!

Vi hann precis dit för att se att det stod 4-0 till IFK mot farsans Beddinge med 3 minuter kvar.  Slutade 7-0 :)

Medans jag såg på matcherna lekte William med några Beddinge spelare han tycker om, med farsan och sist men inte minst hans polare för dagen... Bosse Grönberg :)  Sällan har han väl fått leka så mycket med Batman gubbarna som med honom, sanslöst tålamod.

När matcherna var slut blev vi hämtade av Py och sen drog vi till Farmor Inga som William brukar säga.

Blev Kaffe, jag råkade nog äta ett helt paket Gifflar (Py åt faktiskt 3-4 också). William käkade lite av alla de andra kakorna :)

Sen var det hem igen som gällde, massor med fotboll på TV, Milan lekte återigen och är riktigt nära sop laget Inter nu.  Ronaldinho är fruktansvärt bra just nu.  Byta Dinho mot Messi i Barcelona och Barcelona hade tjänat på det.  Jag är helt säker.

Klockan 23.00 fick jag hjärnsläpp och drog in tränings maskinen till TV:n och tränade på den hela andra halvlek på Deportivo - Barcelona.  Det känns idag kan jag säga.

Nu ser William Ice Age 3 med sin Batman kostym och ser lite sömnig ut. Jag sitter här vid datorn och funderar på att spela lite Dragon Age Origins som har visat sig vara sjukt bra.

Jag slutade ju spela WoW för 3 veckor sedan och jag har inte ens ett sug för det längre.  Wee!!!

Tror nog folket runt om mig är jävligt glada att jag slutade spela det, och jag med :)

Just det ja, en bild från efter att William väckte mig i morse (Jag har inte hunnit borsta tänderna)Här kommer årets foto alla kategorier!  Den enda sanna Batman!Hahaha!  helt underbar bild!

Nu blir det Dragon Age Origins som sagt. Hej så länge!

En kewl lördag...

Var det förra lördagen. Och ja jag vet att det stavas "Cool" men Kewl ser roligare ut!

Förra lördagen var ju en festdag då vi vart dit bjudna till Peter och Fia.

Jag började väl pimpla ett par öl rätt tidigt på dagen när jag badade (Bad+Iskall öl är nästan oslagbart) så jag var redan lite på lyran när jag kom fram till förfesten hos Anders polare Kevin.

Blev 2-3 timmar Guitar Hero och det var ett jävla ös, sjukt kul fanimej även om trummor visade sig vara rätt jävla svårt.

Efter dessa timmar hade jag inga öl kvar så då fick jag ju helt enkelt öppna Litern med Vodka jag köpte tidigare på dagen. Var rätt längesen jag blandade groggar så det blev aningen fel, uppemot 60/40 redan från början och då vet man att det blir fel i slutändan. Men det är ju ens eget fel :)

Hos Peter var där väl en 20 pers från början och jag kände väl till de flesta av dem så det var väldigt lätt att komma in i "gänget". Blev ju mest mingel tills runt 1-2 på natten någon gång och det var också skoj :)

Enda problemet var väl då att jag vid detta laget hade druckit upp litern också med ohyggligt dålig koll på hur lite blannevann jag haft i.  Blev i slutet snarare 20/80 så att spriten skulle räcka lite längre :)  och lägg till 2 Irish Coffee som Peter blandade så är det lätt att gissa att jag var helt åt helvete fel på det nu.

Jag, Py (Som inte drack av väldigt naturlig anledning), Anders och Kevin drog åter hem till Kevin för Guitar Hero, och nu kom Microfonen fram också så nu kunde alla lira samtidigt.  Jag fick vara den som sjöng till att börja med efter grupptryck (jag slet åt mig den) och jag kände mig som hemma, tydligen väldigt mycket också eftersom jag rätt snabbt insåg att jag bara hade mina Kalsonger på mig, jag hade tydligen klagat över att det var för varmt.

Det var där någon gång som jag dessutom har flera väldigt stora minnesluckor, vilket jag aldrig, aldrig har när jag dricker/druckit. Men folk är ju alltid jättesnälla och fyller i vad som hänt efteråt.

Men visst, Foo Fighters - Monkey Wrench ska sjungas i kalsonger, då det så!  Eller sjunga vete fan, det får andra avgöra :)

Anders ville sjunga en låt, Kevin ändrade låt och det slutade med att Anders gick den tunga vägen hem (en trappa upp). 1 minut senare fick jag sms om att han låst sig ute, verkligen bra jobbat.  Vi gick hem direkt efter så jag vet inte hur det slutade för honom.  Hett tips är väl att han och Kevin låg sked sen kanske?

Sen minns jag bara att jag kom hem, la mig i soffan, lutade mig framåt två ggr för att hälsa på Ulrik och sen sov jag nog rätt gott.  Vaknade av att jag inte smakade så gott i munnen när jag svalde dock, aldrig kul.

Kvällen i sin helhet var förbannat kul, iofs tråkigt att jag missade min moders 50 års fest men det var inget jag kunde göra och detta var ett jävla bra substitut :)

Peter är rätt bra på att hålla fester helt klart, inte ens ett bråk.  Men det var väldigt nära att det small en gång.

Ska se fotboll nu sen skriver jag om veckan som gått :)

RSS 2.0